Autistic Teen Hoop Dreams Come True

Autistic Teen Hoop Dreams Come True

Det var ting av Hollywood, men det var ekte.

McElwain, som er autist, ble lagt til vaktliste med buss Jim Johnson slik at han kunne få en trøye og kommer til å sitte på benken i lagets siste kamp av året.

Johnson håpet situasjonen ville selv gjøre ham i stand til å få McElwain på gulvet litt spilletid.

Han fikk sjansen, med Hellas Athena opp med doble sifre med fire minutter å gå til.

Og i hans første handling av året, McElwain savnet sine to første skudd, men deretter sank seks tre pekere og annet skudd (video), for totalt 20 poeng i tre minutter.http://www.goosecoat.top
canada goose jakke

Min første skuddet var en air ball (mangler bøylen), av mange, så jeg savnet en legge opp, McElwain minnes. Som det første skuddet gikk inn, og deretter det andre skuddet, så snart som gikk inn, jeg bare begynte å ta fyr.

Jeg har hatt mye spenning i coaching, sier Johnson. Jeg har trent en rekke fantastiske barn. Men jeg har aldri opplevd en så spennende.

Publikum gikk vill, og hans lagkamerater bar spent McElwain utenfor banen.

Jeg følte meg som en kjendis! han strålte.

McElwain mor ser det som en milepæl for hennes sønn.

Dette er første øyeblikk Jason noensinne har lykkes (og kan være) stolt av seg selv, reflekterer Debbie McElwain. Jeg ser på autisme som Berlinmuren, og han sprakk det.

Lagkameratene kunne ikke vært lykkeligere.

Han er en kul gutt, sier vakt Levar Goff. Du bare bli kjent med ham, bli vant til å være rundt ham. For et par uker siden, han savnet praksis fordi han var syk. Du føler deg annerledes når han ikke er rundt. Han bringer humor og livet til teamet.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad