Aviation Engine Pioneer

Aviation Engine Pioneer

Høsten 1925 min far kom inn i California Institute of Technology i Pasadena, CA. Han var på baseball team og ble pålagt å ta en War Training class. Han var også på fotballaget for en periode, men måtte stoppe for å tjene litt penger ved å jobbe som et laboratorium ansatt. Fotball var svært tidkrevende, og det var lite tid til idrett til tross for et stort press fra sine medstudenter og trenerne. Som et resultat fikk han en F i fotball.

Han gjorde holde på baseball team men og spilte saksofon i Cal Tech ‘Band og marsjerte i Rose Bowl Parade 1. januar ble 1926. Alle i bandet er nødvendig for å ha hvite sko. min far hadde ikke råd til et par nye sko, så han hadde på seg de eneste hvite han eide, hans røde roser. Ved slutten av de fem mil marsjen de var nesten utslitt så vel som hans føtter. Han ble uteksaminert i juni 1928 med en Bachelor of Science-grad i Mechanical Engineering (BSME) og fikk registrert Professional Engineer License, State of California, nr 3NE5663.

Etter eksamen dro han til å arbeide BOYLE produksjonsbedrift, men etter seks uker fikk lei og sluttet. Han likte ikke ledelsen eller den type arbeid. Hans jobb var å sveise fat og overvåke en gruppe av meksikanere og Blacks lossing godsvogner.

1928 1935: Kinner AIRPLANE MOTOR CORPORATION LTD.

Min fars neste jobb passer ham mye bedre på Burt Kinner selskap som Kinner første sivilingeniør.

Kinner Fly og Motor Corp

Etter å ha jobbet på Kinner ett år, min far giftet seg med Norma Lucile Forman i Santa Ana, CA. 25. juni 1929. Han tok sin brud til å leve i et leid to-roms hus på 2048 Watson Street, Glendale, CA. Etter et par år å leie det lille huset han kjøpte den. 12, 1934.

I 1947 hadde Walt kjøpt nabohuset (en matchende tvilling til våre) og konvertert de to til en nydelig fire soverom hjemme der familien værende for de neste tretten årene.

I 1960, etter totalt førti ett år som bor på Watson St. flyttet min far og mor til Righter Ranch i 12751 South Tustin Ave. Orange, CA. (Tlf: Kellog 8 1711) I september 1966 min far solgte ranch og flyttet et par kvartaler unna til 12912 Malena Drive, Santa Ana, CA hvor han og Norma levde ut sine liv.

I mai 1933 min far ble permittert på grunn av den store depresjonen, men aldri en til å la familien hans ned tok på en rekke rare jobber for å holde brød på bordet.

Den Helms Bakeri hadde lastebiler (mer som varebiler) fylt med brød og kaker. De kjørte gjennom nabolag gate for gate. En gang i uken de ville være på Watson St. Sjåføren tutet litt plystring hele dagen hver dag grepet mellom leppene mens han kjørte langs i håp om damene i huset ville høre ham og komme ut med sine lommebøker i hånden. Min far oppfant en gadget ved hjelp av et rør som er koblet til motorens manifold.canada goose jakke Han satte det opp slik at en hånd ventil kan åpnes og vakuum ville lage lyder som sjåførene gjort ved hjelp av sine hånd fløyter. McNeil Selskaps Contractors, Inc. Etablert i 1886 lå på 5860 Avalon Blvd. Los Angles, CA (Tlf: AXridge 9035) Min far jobbet på en motor design. Når prosjektet var ferdig skrev de en jobb anbefaling for ham.

Vi har stor glede å anbefale Mr. Walter H. Righter som en svært kompetent og dyktig motor designer. Mr. Righter har vært ansatt av undertegnede for det siste året, og i denne perioden har vist seg arbeidet som har vært meget tilfredsstillende. I tillegg til å være troverdig og ærlig, han er også veldig ivrig og veldig mye på jobb, og jeg kan ikke anbefale ham for høyt.

6 1934: AIRPLANE Development Company

Min far laget et nytt under akkord på et fly for amerikanske Airways. Selskapet, som ligger i Glendale CA. senere ble Vultee AIRCRAFT COMPANY

8 1934-9 1935: Kinner AIRPLANE MOTOR CORPORATION LTD.

Min far kom tilbake til Kinner i 1934 og var ansvarlig for utforming av ventil utstyr, kameraer, supercharger mekanismer og tilhørende komponenter. Anlegget igjen stengt i september 1939

9 1935-2 1936: HUGHES AIRCRAFT, INTERNATIONAL CINEMA INC og LOCKHEED AIRCRAFT.

Kortsiktig, kontrakt engineering arbeidsplasser

1936: AIRPLANE DEVELOPMENT CORPORATION / Vultee

Mens han jobbet for Jerry Vultee, min far var maskinsjef på V1 A Vultee.

Den V1 A Vultee

3 1936> 5 1945: RIGHTER produksjonsbedrift.

President og Chief Engineer, min far gikk inn i virksomheten for seg selv i 1936. Først i sin egen bakgård butikk som var festet til garasjen på 2048 Watson St. Glendale, CA. (Tlf: 1113 W). Her produserte han den første Dennymites med meg sin datter Frances som sin første og mest entusiastiske ‘Assemblyman og i en alder av fire, hans yngste.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad